Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades escalfa motors per la VI Fira del Vi i del Cava

Tindrà lloc aquest cap de setmana, 20 i 21 de juliol

Gran part dels actes de la Fira del Vi i del Cava tindran lloc a la plaça Major Gran part dels actes de la Fira del Vi i del Cava tindran lloc a la plaça Major ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 18 Juliol 2019 17:45

Prades acull, aquest cap de setmana, 20 i 21 de juliol, la VI edició de la Fira del Vi i del Cava. La fira ja es va consolidar l’any passat amb un gran èxit de participació amb 4.000 degustacions servides, 1.000 més que en l’edició anterior. En l’edició d’aquest any, els amants del vi i el cava podran tornar a citar-se a Prades en un entorn únic en una fira que aposta pels productes de qualitat i proximitat.

El tret de sortida de la fira es donarà dissabte, des de les 18 h fins a les 23 h, a la plaça Major. S’hi podran degustar els vins, caves de la zona i cervesa artesana amb música d’acompanyament. A més, els visitants a la fira podran gaudir d’una àmplia varietat d’ofertes gastronòmiques locals amb parades amb productes de la terra com embotits i formatges. Els bars de la Plaça Major oferiran tapes elaborades per maridar amb els productes que oferiran els cellers. Paral·lelament, de 19:30 h a 21 h, al Jardí del Rector, es podrà gaudir d’un tast comentat de vins selectes a càrrec de diferents bodegues amenitzat amb música a càrrec de Gerard Marçal.

L’endemà, diumenge 21 de juliol, la fira continuarà, des de les 12 h fins a les 15 h, amb una dinàmica semblant a la del dia anterior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: