Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 2.200 persones visiten la cinquena edició de Santa Teca Escornalbou

Les propostes artístiques i musicals van tenir gran èxit de participació / Els cellers, els cervesers i els restauradors han esgotat les existències

L'esdeveniment té lloc al Castell Monestir d'Escornalbou, a Riudecanyes L'esdeveniment té lloc al Castell Monestir d'Escornalbou, a Riudecanyes GABRIELLA NONINO
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juliol 2019 11:05

Unes 2.200 persones han visitat durant el cap de setmana la cinquena edició de Santa Teca celebrada al Castell Monestir d'Escornalbou, a Riudecanyes. El certamen de cultura d'avantguarda i enogastronomia s'ha consolidat com a festival de petit format de referència a les comarques de Tarragona, essent capaç de posar en valor no només les propostes culturals sinó també i especialment el patrimoni arquitectònic i natural del territori.

Les propostes artístiques i musicals –Dopamine, Ferran Palau, Espadamaceta, Maurice Gené, Sommeliers i Joan Colomo– han comptat amb una gran participació, de manera que l'èxit ha estat aclaparador per a tots els concerts i activitats programades.

Quant a l'oferta gastronòmica, els cellers, els cervesers i els restauradors han esgotat les existències. Santa Teca Escornalbou tornarà el mes de juliol de 2020 amb la vista posada a ser un festival referent a tot el país, com un espai de cultura privilegiada en un entorn paisatgístic i patrimonial únic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: