Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Celler de Vila-rodona presenta una nova ampolla per celebrar el seu centenari

També es va presentar el llibre ‘100 anys Creixent Junts’ per celebrar l’efemèride

Imatge de l'acte de presentació de l'ampolla i el llibre del centenari Imatge de l'acte de presentació de l'ampolla i el llibre del centenari CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Juliol 2019 10:46

En el marc del actes del Centenari del Celler Cooperatiu de Vila-rodona, el passat dissabte 13 de juliol, es var presentar l’ampolla del centenari del Celler de Vila-rodona, una ampolla feta exclusivament per a l’efemèride i de la qual s’han elaborat 1.285 unitats. Així mateix, també es va presentar el llibre ‘110 100 anys Creixent Junt. Centenari del Celler Cooperatiu de Vila-rodona. Conreus, paisatges, patrimoni i història (1919-2019)’, a càrrec del seu autor i coordinador, Josep Santmases.

Per començar amb l’acte, el director enològic del celler, Joan Rabadà, mitjançant un vídeo enregistrat va fer la descripció del nou cava de l’ampolla del centenari, assenyalant que s’han utilitzat les varietats més representatives que realitzen el socis del celler cooperatiu. Es tracta, d’un reserva brut que estarà disponible a partir del 4 d’agost. Així mateix, Maria Pié, dissenyadora gràfica i responsable de la imatge del centenari del Celler de Vila-rodona va explicar els elements que conforten tant l’ampolla com el packaging en els quals s’hi reprodueixen les fulles de la vinya i el raïm i on apareix una fotografia que funciona en 360 graus en cadascuna de les parts del packaging.

Pel que fa al llibre de prestigi, ‘100 anys Creixent Junt. Centenari del Celler Cooperatiu de Vila-rodona. Conreus, paisatges, patrimoni i història (1919-2019)’, va estar presentat pel seu autor i coordinador, Josep Santmases, que va explicar que per realitzar-lo, a més de la participació de 21 textos sol·licitats a diversos autors, s’havien escollit entre més de 6.500 fotografies que mostren el paisatge de la vinya i del treball dels socis del Celler. Així mateix, la professora titular del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV, Montserrat Soronellas, va fer un tast de com n’és aquest llibre de prestigi destacant la seva qualitat tant gràfica com informativa.

A més, el delegat territorial d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Àngel Xifré, va destacar el suport del departament a la tasca del celler. I el president Adrià Rabadà va posar en valor l’esforç de totes les persones que han fet possible aquest centenari i va destacar que aquest acte de presentació és un dels més especials del centenari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: