Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ‘Dimecres Tapa’ de Montblanc manté els preus per continuar atraient participants

Enguany, participen 20 restaurants i bars del municipi / S’inicia el 17 de juliol i preveu servir milers de tastos tots els dimecres fins el 21 d’agost

Aquesta 7a edició comença el 17 de juliol i finalitza el 21 d'agost Aquesta 7a edició comença el 17 de juliol i finalitza el 21 d'agost AJUNT. MONTBLANC
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juliol 2019 09:35

La ruta gastronòmica ‘Dimecres Tapa’ a Montblanc, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà, arriba a la seva setena edició i, enguany, compta amb la participació de vint bars i restaurants de la vila. Després de sis edicions, el ‘Dimecres Tapa’ està consolidat i protagonitza els vespres i nits de tots els dimecres de l’estiu montblanquí, com oferta destacada de lleure i gastronomia pels veïns i turistes de la comarca. La ruta, que s’inicia el pròxim 17 de juliol i s’allargarà fins al 21 d’agost, manté el preu de tapes i vins de la DO Conca de Barberà.

Els establiments participants serviran tapes creades específicament per a la ruta, que manté el preu d’altres edicions: 2 euros per cada degustació culinària. Les creacions gastronòmiques es poden maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, i que també mantenen el preu de 1,5 euros per cada copa. Durant la presentació de la setena edició, els restauradors Sergi Cubedo i Carme Vilalta han explicat que “s’aposta per mantenir el preu i la qualitat perquè a més de fer més serveis aquests dies, la ruta és un bon aparador de l’oferta de cada establiment” i han afegit que volen “continuar atraient molts clients, perquè tastin les nostres cuines i repeteixin també al llarg de l’any”. L’any passat, es van servir 15.000 tapes i unes 10.000 copes de vi al llarg de tota la ruta.

Noves opcions veganes i gelats

Entre altres mostres de cuina, els participants a la ruta podran degustar enguany creacions com ara fideus de calamar amb botifarra i poma confitada, patata al caliu amb melós de tripa, ànec confitat amb verduretes, flams de lluç i de carbassó o farcellet de cua de bou, entre altres. Enguany, també s’hi ofereixen dues opcions veganes –una brotxeta i polenta amb verdures i parmesà– i diversos gelats. Els establiments serviran les tapes a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Els restaurants i bars participants al ‘Dimecres Tapa’ d’enguany són: Carnaby, El Pergamí, El Call, Miric’s, El Comerç del Mallol, Casal Montblanquí, La Dolça Violeta, L’Ull de la Vila, Sant Francesc, La Tocineria, Cafeteria Isama, Cafeteria Garbí, Cal Xixonenc, L’Arc d’Aranven, Cal Magret, L’Ocell Blau, La Canal, Xurreria Sant Jordi, Wa Shaku Kyo i El Cortijo.

Premi pels participants

Entre els clients al ‘Dimecres Tapa’, i amb l’objectiu d’esperonar-ne la participació, es realitza cada any un sorteig. El premi és una caixa regal de cap de setmana. Per optar-hi cal que sis establiments segellin la butlleta de participació a la ruta, omplir les dades personals i lliurar-la a qualsevol dels establiments participants. El guanyador es coneixerà a finals d’agost, finalitzada la ruta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: