Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DO Catalunya celebra el seu Divendres DiVins al Mas Miró de Mont-roig del Camp

El cicle torna per sisè any consecutiu amb les seves propostes que combinen música, vi i la visita a un espai patrimonial / El pròxim 19 de juliol serà el torn de la DO Catalunya

El pròxim Divendres DiVins tindrà lloc al Mas Miró de Mont-roig del Camp El pròxim Divendres DiVins tindrà lloc al Mas Miró de Mont-roig del Camp AJUNT. MONT-ROIG
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 11 Juliol 2019 17:56

Fins a set Denominacions d’Origen (DDOO) del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre participaran enguany dels Divendres DiVins, des del passat 5 de juliol i fins el proper 16 d’agost. Són la DO Tarragona, la DO Penedès, la DO Conca de Barberà, la DOQ Priorat, la DO Terra Alta, la DO Catalunya i com a novetat, la DO Costers del Segre que és la DO convidada. Enguany, la DO Catalunya ha triat el Mas Miró, a Mont-roig del Camp, per celebrar la pròxima sessió d’aquesta cita, el pròxim 19 de juliol, on es realitzarà una visita guiada i es maridarà patrimoni, música i vi.

Aquest any, el Mas Miró, a Mont-roig del Camp, ha estat l’escollit per celebrar el Divendres DiVins, el pròxim 19 de juliol. Mas Miró, més enllà del seu valor històric o arquitectònic, va ser la principal font d’inspiració de Joan Miró en els inicis de la seva carrera. En paraules del propi Miró: "Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig". El Mas acull actualment la Fundació Mas Miró, i està format per: la masia, el jardí, el taller, el galliner, els camps, la capella i el corral.

Maridatge de música i vi

Els encarregats de maridar els vins DO Catalunya després de la visita guiada pel Mas són el duet SON 2, format per Roberto B Gonzalez Klawitter i Daniel Morell Roberto B. amb SON 2, un projecte que experimenta amb els ritmes argentins, cubans, xilens, el flamenc de la cobla o la música clàssica. La seva música pertany al gènere romàntic, en la qual s’inclouen els boleros i la música llatina. La seva proposta musical anirà maridada amb vins DO Catalunya, especialment seleccionats per acompanyar cada peça musical.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: