Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la gran festa de la gastronomia morellenca amb la 5a edició de l’Apatapa

La ruta de tapes del Morell ofereix més d’una desena de propostes / Hi haurà premis a les millors tapes i un sorteig per a tots els que completin la butlleta i tastin, almenys, sis tapes

Imatge de l'edició anterior de l’Apatapa, la ruta de tapes del Morell Imatge de l'edició anterior de l’Apatapa, la ruta de tapes del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Juliol 2019 21:20

Al bell mig del mes de juliol, un cop passat el primer esdeveniment de l’estiu, la Festa de la Granja, i tan sols uns dies abans d’encetar la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, arriba un cop més una cita més que consolidada, la cinquena edició de l’Apatapa. Una nova oportunitat de gaudir i degustar les millors tapes del Morell.

Després de l’èxit de la darrera edició, amb 14.000 racions servides l'any passat, la regidoria de Promoció Econòmica del nostre consistori ha tornat a apostar per aquesta iniciativa gastronòmica, que tindrà lloc entre l’11 i el 14 de juliol.

Més d’una desena d’establiments de restauració del municipi oferiran les seves creacions a un preu molt popular, 2,5 euros amb consumició inclosa. A més, cal tenir en compte que entre les receptes presentades pels bars, restaurants i fleques adherits a l'Apatapa 2019, hi ha opcions dolces i salades, sense gluten i, fins i tot, vegetarianes. D'aquesta manera, tothom pot gaudir d’aquesta ruta de tapes que es distingeix per la qualitat i l'originalitat.

Sorteig de premis

Així mateix, i com ja és habitual, es farà un sorteig entre tots aquells que omplin la butlleta del llibret de l'Apatapa amb el segell d'un mínim de sis establiments i, alhora, indiquin quina és la millor tapa segons la seva opinió.

La butlleta completada es podrà dipositar, abans del 25 de juliol, en qualsevol dels establiments participants i també a l'Ajuntament del Morell (de dilluns a divendres de 10 a 14 h), al pavelló municipal (de dilluns a dissabte de 9 a 21 h) i al Punt d'Informació Juvenil (de dilluns a divendres de 17 a 20 h).

Pel que fa als premis seran 300, 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participants a l'Apatapa 2019. La millor tapa salada i dolça s'emportaran 300 euros cadascuna i un diploma acreditatiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: