Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilallonga del Camp potencia els premis als consumidors de la 8a edició del Vilatapes

L’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc del 4 al 8 de juliol amb set establiments participants

Imatge d'arxiu de Vilallonga del Camp Imatge d'arxiu de Vilallonga del Camp ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juliol 2019 14:14

Vilatapes, La Ruta de Tapes de Vilallonga del Camp, arriba enguany a la vuitena edició, amb més sortejos que mai entre els consudmidors. L’esdeveniment gastronòmic es desenvoluparà enguany entre el 4 i el 6 de juliol amb la participació de set establiments del municipi: Bar La Estrella, Centre Recreatiu, La Cosa Nostra, La Font, Montoliva, La Serp i Les Piscines. Cadascun dels set establiments participants elaborarà una tapa diferent cada dia. Per tant, durant aquesta edició es podran tastar fins a 21 tapes diferents, per un preu de 3 euros la tapa, amb beguda inclosa.

Enguany s’han potenciat els premis per als qui consumeixin les creacions del Vilatapes. Per entrar en els sorteigs, s’ha de tastar una tapa de cada establiment durant els tres dies de la ruta de tapes. Per cada tapa que es tasti, es segellarà la butlleta de participació. Aquesta s’ha de dipositar a les bústies que es troben en els bars i restaurants participants. El període per dipositar la butlleta és del 4 al 9 de juliol.

Els establiments de restauració i altres de Vilallonga del Camp han fet arribar lots per la rifa i el primer premi, patrocinat per l’Ajuntament, és una ‘caixa experiència’ valorada en 150 euros, que inclourà un cap de setmana i una degustació, a més de quatre carnets de la piscina o abonament de cinema.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: