Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música en directe, tapes i vins a la quarta edició del ‘Tasta Vilella’

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 29 de juny i participaran set cellers de la Vilella Alta

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del 'Tasta Vilella' Imatge d'arxiu d'una edició anterior del 'Tasta Vilella' CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juny 2019 10:56

Un any més, la Vilella Alta serà l’escenari del ‘Tasta Vilella’, que enguany arriba a la seva quarta edició. Serà aquest dissabte 29 de juny, a la plaça de les Eres, a partir de les 20 h, amb música en directe i bons vins de set cellers que es podran maridar amb una oferta de tapes. Els assistents podran fer set tastos de vins i tres tapes per 15 euros.

Els cellers Mas Alta, Estriacus, Prior Pons, Ritme Celler, Roca de les Dotze, Vinícola del Priorat i Cartoixa de Montsalvat es donaran cita aquest dissabte en la quarta edició del ‘Tasta Vilella’. L’esdeveniment, a més d’oferir tastos de vins, comptarà també amb tapes i la música en directe del Jazz Attack Quartet.

Promoció de les tradicions culturals del territori de la DOQ Priorat

Es tracta d’un a iniciativa organitzada per la Comissió de Festes amb el suport de l’Ajuntament de la Vilella Alta, el Consell Regulador de la DOQ Priorat i l’Associació de Veïns de la Vilella Alta. ‘Tasta Vilella’ forma part del conjunt d’activitats que organitzen les viles de la DOQ Priorat, en les quals es dona a conèixer el lligam de les tradicions culturals del territori, l’entorn de vinyes i el vi que s’hi elabora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: