Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Salou han servit més de 900 menús

L’Associació d’Hostaleria de Salou ha lliurat els premis als guanyadors de la primera edició de les jornades / El Restaurant Deliranto s'emporta el premi al Millor menú

L'alcalde de Salou, Pere Granados, amb els restauradors premiats en les primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou L'alcalde de Salou, Pere Granados, amb els restauradors premiats en les primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou AEH SALOU
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juny 2019 08:16

L’Associació d’Hostaleria de Salou (AEH Salou) ha fet entrega aquest dimarts dels premis als guanyadors de les primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou, celebrades al municipi aquest mes de juny. Programades del 8 al 16 de juny, es van allargar finalment fins al 22 de juny, degut a l’èxit que estaven tenint.

El jurat professional i el jurat popular han decidit que els 5 establiments guanyadors del concurs són:

- Millor menú de la I Jornada Gastronòmica de l’arròs a Salou: Restaurant Deliranto

- Menú més original restaurant: Le Sommelier con Edu Cuesta

- Menú amb millor qualitat/preu: Restaurant Boquet

- Menú amb millor presentació: Restaurant Xantar

- Menú amb millor servei: Xiringuito Elektra

Els premis però, no han sigut només pels establiments participants, sinó pels clients que han votat l’establiment que més els ha agradat a través del formulari que han trobat a les xarxes socials, els quals també han optat a premis consistents en menús als restaurants participants i ampolles de Cava Torelló. També hi han hagut premis pels seguidors de la pàgina GastroAEH a Facebook i Instagram que han participat als sortejos proposats per l’associació, emportant-se així també menús als restaurants i ampolles de cava.

Durant les dues setmanes de jornades els 32 restaurants participants han venut al voltant de 900 menús de l’arròs. Per Pep Moreno, president de l’AEH Salou “La valoració és molt positiva perquè les jornades han aconseguit mostrar el perfil més gastronòmic de la ciutat, atraure el turisme local i de proximitat i engegar l’activitat de la recent creada associació amb unes jornades d’èxit com han sigut aquestes”.

Podeu seguir totes les jornades que organitza l’Associació d’Hostaleria de Salou i les associacions locals o comarcals de l’AEH a la pàgina de Facebook o Instagram Jornades Gastronòmiques AEH.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: