Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El restaurant Martinet, guanyador de la 'Tàrraco Food'

La nova ruta gastronòmica ret homenatge als entrepans gourmet d'Eduard Boada

Foto de grup dels Premis 'Tarraco Food 2019' Foto de grup dels Premis 'Tarraco Food 2019' CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juny 2019 07:21

L'històric Eduard Boada, acompanyat pel director de vendes d'Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, va ser l'encarregat de lliurar els premis de la nova ruta 'Tàrraco Food' en les seves tres categories: Premi del Jurat, Premi Estrella Damm al millor menú i els quatre Premis de la Votació Popular. El guanyador, per partida doble, del Premi del Jurat i del primer Premi popular ha estat el restaurant Martinet per el seu 'Entrepà de calamar amb tempura de cervesa, maionesa de llimona i confitura de pera i canyella'.

Els vots dels entrepans més votats han distingit també al restaurant Ca La Meri (segon premi, per al 'Pa nòrdic amb llom cuinat a baixa temperatura, marinat amb espècies mediterrànies sobre salsa barbacoa agredolç, formatge Gouda amb rosella i patates braves de Meri'; Pizzeria Mistral (tercer, amb 'Entrepà de papada de porc a baixa temperatura amb ceba cruixent, formatge brie, ceba tendra, fulla de roure, tomàquet sec, salsa de mostassa i mel') i Nipó Take Away Sushi (quart, gràcies al 'Pa bao amb hamburguesa de salmó, ceba caramel·litzada amb vinagre d'arròs, maionesa amb un toc de wasabi i ruca').

El Premi Estrella Damm ho ha merescut el restaurant Frida pel seu menú gastronòmic.

Des de el passat 25 d'abril fins al 5 de maig els entrepans ‘gourmet’ han protagonitzat la primera 'Tàrraco Food' d'Estrella Damm, renovada ruta gastronòmica en què han participat 48 establiments de Tarragona amb creacions realitzadas sota l'assessorament dels xefs Pep Moreno (Deliranto, Salou), Roger Murtró (Més que tapes, Reus) i Ana Ruiz (AQ, Tarragona).

Aquesta edició de 'Tàrraco Food' ha ret homenatge a Eduard Boada, referència durant dècades pels seus entrepans originals i creatius, i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona, així com el Mercat Central i la Confraria de Pescadors de Tarragona, que han proveït amb productes 'km 0' d'alta qualitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: