Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d'una seixantena de restaurants serviran tapes d’autor pel ‘GastroTour Salou’

Els establiments oferiran tapa més quinto de cervesa per 2,5 €, del 17 al 25 de maig

Presentació del 'GastroTour' Salou Presentació del 'GastroTour' Salou NÚRIA FOLCH
Gastronomia Núria Folch
Dimarts, 14 Mai 2019 17:30

El ‘Gastrotour Salou’ celebra la seva 8a edició del 17 al 25 de maig. 64 establiments de restauració de la ciutat han preparat propostes culinàries que reivindiquen la gastronomia de Salou. Sis restaurants oferiran un menú amb 5 tapes per 20 €, mentre que la resta han preparat una tapa d’autor que es servirà junt amb un quinto de cervesa per 2,5 €.

La regidora de comerç de Salou, Martina Fourrier, opina que aquesta “és una bona oportunitat per donar a conèixer la gastronomia de Salou, que compta amb molts bons restaurants i professionals joves amb molt talent”.

La iniciativa del ‘GastroTour’ també pretén afavorir i potenciar el turisme de proximitat de la ciutat. L’alcalde de Salou, Pere Granados, explica que el seu objectiu és que “molta gent del voltant vingui a conèixer el sabor de Salou i repeteixi”.

L’oferta gastronòmica és molt variada. Per exemple, el Bar Restaurant ‘La Pasión’, guanyador del premi a la tapa més original en l’edició anterior, presenta una delícia de carn de boví amb un dolç de formatge, un toc de llimona i el toc de la passió, el foc. El Xef David Santiago i el restaurant ‘Rock & Grill’ fan un homenatge al grup de rock ‘Kiss’ i la llengua vermella del seu cantant, amb un salmorejo de remolatxa, ibèric i ou, i una torrada d’ànec amb fruits vermells.

Les tapes de 'La Pasión' i 'Rock & Grill' (NÚRIA FOLCH)

tapes salou

La canalla també podrà gaudir de l’experiència amb la ‘BabyTour’, que se centra en degustacions infantils. D’aquesta manera, les famílies podran gaudir juntes de la gastronomia de la ciutat.

Aquestes jornades estan organitzades per l’Ajuntament de Salou juntament amb l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Salou. Pep Moreno, President de l’Associació i Xef de ‘Cook and Travel’, assegura que el sector de la restauració sempre està disposat “a ajudar i a proposar canvis per millorar’. En la mateixa línia, Granados declara que “la col·laboració entre el sector públic i el sector privat és molt positiva per la ciutat. Sempre ens posarem d’acord mentre l’objectiu sigui potenciar la gastronomia’

També col·labora de nou l’Associació Shopping Salou. Els establiments de l’entitat regalaran una bossa de la compra a tota la clientela participant de les jornades.

Concursos

Totes les persones que degustin almenys 10 de les tapes de la ruta, poden omplir una butlleta que es troba al darrere del programa per entrar en el sorteig de diversos premis. En el paper es pot votar per la millor tapa, la més original i el millor servei.

Enguany també es durà a terme un concurs per les xarxes socials, per a tothom major d’edat. Cal realitzar una fotografia en algun dels establiments i retratar una persona o un grup menjant una de les tapes de la ruta, juntament amb el quinto de cervesa. Després, s’ha de penjar al perfil propi d’Instagram o Facebook amb el hashtag #ConcursGastrotour2019.

Els premis són dues entrades a Port Aventura, una experiència gastronòmica per a dues persones i dues entrades dobles per visitar la fàbrica de San Miguel.

Tota la informació i el programa disponibe aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: