Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Huguet, nou president de la DO Penedès

El copropietari del celler Can Feixes relleva Josep Maria Albet i Noya per unanimitat del ple

Joan Huguet, copropietari del celler Can Feixes de Cabrera d’Anoia, és el nou president de la Denominació d’Origen Penedès Joan Huguet, copropietari del celler Can Feixes de Cabrera d’Anoia, és el nou president de la Denominació d’Origen Penedès ECOLOGICAL WINE
Gastronomia ACN
Dimarts, 14 Mai 2019 15:40

Joan Huguet, copropietari del celler Can Feixes de Cabrera d’Anoia, és el nou president de la Denominació d’Origen Penedès. Així ho han decidit de forma unànime els 12 membres del Consell Regulador a l’hora de rellevar el fins ara cap de l’ens, Josep Maria Albet i Noya, que ha estat vuit anys ocupant el càrrec. Huguet, que també és president de la sectorial UVIPE-Penedès de l’Associació Vinícola Catalana, liderava l’única candidatura presentada per a aquestes eleccions.

D’entrada, assegura que es proposa crear la figura d’una vicepresidència -que hauria d’ostentar un viticultor-, impulsar un viver de celleristes per augmentar el nombre de microproductors al Penedès i continuar amb la difusió de la història i la tradició vitivinícola del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: