Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vermuting de Cambrils oferirà creacions gastronòmiques elaborades amb vermut

Del 17 de maig al 3 de juny, els bars participants serviran beguda més tapa per 3 €

Presentació de la nova edició de VermutingCambrils Presentació de la nova edició de VermutingCambrils CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Mai 2019 13:27

El VermutingCambrils fa un salt qualitatiu i començarà a oferir propostes gastronòmiques elaborades amb vermut. Aquesta segona edició tindrà lloc del 17 de maig al 3 de juny i compta amb la participació de 26 bars i restaurant de la localitat. Els bars serviran un vermut i una tapa feta amb vermut per 3 €, i els restaurants inclouran en les seves cartes o en els menús plats especials cuinats amb aquest licor.

L’objectiu d’aquestes jornades és potenciar el turisme de proximitat i remarcar la filosofia del vermut de Cambrils. Per això, com en la darrera edició, per només 1 € es podrà provar el Sorbet de Vermut Mediterrani, un gelat de vermut Miró creat per la gelateria Antoni Sirvent.

Els establiments que oferiran la tapa o plat de vermut seran: A Lanterna, Antoni Sirvent, Bec d’Or, Can Solé, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Ches Burger Bar, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo, El Tamboret, Estival Eldorado Resort, La Central, La Palmera de La Llosa, l’Amagatall, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Miramar, Petit Lekeitio, Prick Thai, Rincón de Diego, Taberna Lekeitio, Taller 9 i Zero Zero.

El VermutingCambrils està organitzat pel Patronat de Turisme i l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Cambrils; i patrocinat per Vermuts Miró, una empresa amb més de 100 anys d’història elaborant vermut d’una manera tradicional.

Les jornades també s’inclouen en el calendari gastronòmic de Cambrils, que pretén crear dinàmiques de col·laboració entre els sectors públic i privat, per tal de reivindicar la gastronomia cambrilenca i els productes del territori i, alhora, incrementar el turisme fora de temporada.

El gelat de vermut de la geladeria Antoni Sirvent (TURISME CAMBRILS)

gelat vermut

Concurs gastronòmic

El xef Joan Sadoll del restaurant Sadoll de Tarragona ha estat l’encarregat de valorar la presentació, la tècnica, l’elaboració i el gust de totes les receptes d’aquesta edició i ha seleccionat les 6 millors propostes gastronòmiques. Les propostes finalistes participaran en el concurs que es durà a terme a la Fira del Vi, i optaran a un primer premi de 1.000 €, atorgat per Vermuts Miró, i un segon i tercer premi que serà la representació de la destinació a les properes accions promocionals gastronòmiques que faci el Patronat de Turisme.

La final comptarà amb un jurat format per un representant de Vermuts Miró, dos xefs professionals, un representant de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i dos representants de l’Ajuntament i Patronat de Turisme, que valoraran les 6 propostes finalistes amb una ponderació del 60%. L’altre 40% el decidiran els usuaris d’Instagram, que votaran els millors plats i tapes dins del perfil ‘VermutingCambrils’ durant la campanya i fins a l’1 d’octubre de 2019. Entre tots els votants d’Instagram se sortejaran dos dinars per a dues persones a dos restaurants de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: