Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix 'Repintxus', la nova ruta de pintxos de Reus

La nova ruta gastronòmica proposa gaudir, del 16 al 26 de maig, per 3 euros, d'un pintxo amb productes de qualitat creat per l'ocasió acompanyat d'una beguda

Imatge d'arxiu de la presentació de 'Repintxus', la nova ruta de pintxus de Reus Imatge d'arxiu de la presentació de 'Repintxus', la nova ruta de pintxus de Reus CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Mai 2019 17:42

Del 16 al 26 de maig tindrà lloc a Reus la ruta de pintxos 'Repintxus'. Aquesta nova ruta està promoguda per 11 establiments gastronòmics de la ciutat. Per només 3 euros, es podrà gaudir d'un pintxo amb productes de qualitat creat per l'ocasió acompanyat d'una beguda (cervesa Moritz 7, refresc, ampolla d'aigua o copa de vi).

Per aquesta primera ruta s’han editat més de 7.000 flyers que es trobaran als locals participants amb una guia de totes les tapes i un mapa per ubicar-les i poder-les degustar, el nom i la descripció, així com el seu horari. Cada establiment disposarà, a més, d'un 'roll up' i un cartell a la seva entrada. 'Repintxus' compta amb una pàgina a Facebook i un perfil a Instagram per donar a conèixer tota l’activitat.

La iniciativa neix amb perspectives de futur i amb l’objectiu de fomentar les rutes de pintxos durant diversos períodes de l’any entre els locals gastronòmics de la ciutat. Els reusencs i reusenques podran trobar durant la ruta pintxos d’allò més variats, passant de l’estil asiàtic al vegà o degustant, fins i tot, un postres.

Repintxus mostra

És previst que durant l'any es realitzin diverses rutes d'aquest tipus amb plats que variaran segons l'època de l'any. La ruta 'Repintxus' està oberta a l'entrada de nous establiments per a les pròximes edicions.

'Repintxus' és una iniciativa dels establiments The Green Dog Café, Tastum, Koop Too, Fes un mos, Yogurlandia, l'Absis, No diguis blat!, Tempus Cofee, Genial Dream Cuisine, Il Cuore i Corner Sushi By Sora. Rep el suport de Moritz, Schweppes, Pepsi, Aigua Sant Aniol i Agrícola Corbera d'Ebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: