Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Calçotada de Valls, a la revista gastronòmica 'Virtube' de Lituània

La revista, d'una gran difusió al país, publica un ampli reportatge en el darrer número

La revista gastronòmica Virtuve, de Lituània, publica en el ser darrer número un ampli reportatge sobre la Calçotada de Valls La revista gastronòmica Virtuve, de Lituània, publica en el ser darrer número un ampli reportatge sobre la Calçotada de Valls CAMBRA DE VALLS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 17:04

La setmana del 14 de gener, dues periodistes de la revista gastronòmica Virtuve, que s’edita a Riga (Lituània), d’àmplia difusió al país, i que editen sis revistes més d’altre temàtica, van assistir a la Cambra de Comerç de Valls, per a fer un reportatge sobre la Calçotada.Representants de la corporació les va informar i acompanyar perquè coneguessin els trets més destacats de la calçotada vallenca.

En l'últim número de la revista Virtuve, editada en lituà, del 5 de març, es publica un ampli reportatge sobre la Calçotada de Valls, amb inserció a la portada; editorial a la tercera pàgina, i un reportatge ampli a les pàgines 42 i 43 de la revista, amb un camp de calçots, cocció de calçots a la Casa Fèlix, etc...

              A la part inferior de la portada, s'anuncia l'especial sobre la Calçotada de Valls: 

Portada Virtuve Calçotada

Es tracta d’una destacada promoció internacional de la calçotada de l’àrea de Valls, que demostra la volada que ha agafat aquest fet gastronòmic genuí de Valls.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: