Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre a Reus la Casa del Vermut i el Vi

L’espai turístic i divulgatiu mostra la vinculació de la ciutat amb les dues begudes i està situat a l’Estació Enològica

Un dels espais de la Casa del Vermut i el Vi de Reus Un dels espais de la Casa del Vermut i el Vi de Reus CEDIDA
Gastronomia ACN
Dimarts, 16 abril 2019 21:06

Reus obrirà aquest dimecres La Casa del Vermut i el Vi, un espai turístic i divulgatiu situat a l’Estació Enològica que vol posar en valor la vinculació de la ciutat amb les dues begudes. L’entrada serà gratuïta i els visitants hi trobaran un espai expositiu que explica l’origen i la funció de l’Estació Enològica, un apartat que parla de la història del ‘Reus, París, Londres’ del segle XVIII, detalls sobre l’origen del vermut i les vuit marques actuals, així com una zona sobre la ‘Ruta del Vermut de Reus’.

També hi haurà una zona de degustació d’aquesta beguda i dels vins de les diferents DO vinícoles que depenen de la Cambra de Comerç de Reus. La instal·lació estarà gestionada per l’Agència de Promoció de Ciutat ‘Reus Promoció’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: