Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència sobre la creació d’unes rutes gastronòmiques, al CERAP de Riudoms

La xerrada s’inscriu en el cicle de conferències sobre gastronomia i alimentació que organitza la secció de gastronomia del CERAP

L'activitat es realitzarà a la seu del CERAP a Riudoms L'activitat es realitzarà a la seu del CERAP a Riudoms CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 10:18

La doctora en Antropologia i membre de l'ODELA (Observatori de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona), Margalida Mulet Pascual, pronunciarà la conferència ‘Com donar valor afegit als productors agroalimentaris? Creació d'unes rutes gastronòmiques MEDFEST’, aquest divendres 12 d'abril, a les 19:30 h. La conferència s'inscriu en el cicle de conferències sobre gastronomia i alimentació, que organitza la Secció de Gastronomia del CERAP.

L’Observatori de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona

L’ODELA és un grup de recerca consolidat vinculat al Departament d'Antropologia Social de la Universitat de Barcelona que se centra en l’estudi de la gestió del coneixement sobre l'alimentació i la salut. L’Observatori de l’Alimentació està integrat per un equip d'investigadors i investigadores qualificades de diferents especialitats: antropologia, comunicació, economia, estadística, història, lingüística, nutrició i sociologia. A més, la major part de l’equip està relacionat majoritàriament amb les universitats catalanes i entitats socials amb seu a Barcelona. L’ODELA té una àmplia experiència en l'estudi de les pràctiques i actituds alimentàries en qualsevol de les fases de la cadena agroalimentària (producció, distribució, consum) i està al servei dels actors de la vida econòmica i social. Des de la seva constitució ha desenvolupat i difós estudis sobre les maneres de vida, opinions, percepcions, aspiracions, actituds i pràctiques de consum, utilitzant les metodologies de recerca més avançades (qualitatives, quantitatives, etnografia real i virtual).

Margalida Mulet Pascual, doctora en Antropologia Social

Margalida Mulet Pascual, doctora en Antropologia Social, actualment treballa a l'ODELA de la Universitat de Barcelona com a coordinadora del projecte europeu MEDFEST-MED Culinary heritage experiences: how to create sustainable tourist destinations. Dins aquest projecte, Mulet treballa directament amb productors agroalimentaris de l'Alt Urgell en la creació d'unes rutes gastronòmiques que enxarxen paisatge, cultura i gastronomia local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: