Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maridatge de vins aquest dissabte, a Escaladei

El celler convidat és Mas d’en Gil, que també presentarà els seus olis a l'Hotel Terra Dominicata

Imatge de recurs dels vins de Terra Dominicata Imatge de recurs dels vins de Terra Dominicata TERRA DOMINICATA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 05 abril 2019 11:05

Mas d’en Gil visita l’Hotel Terra Dominicata, situat a Escaladei (Montsant), el dissabte 6 d’abril. El celler, amb els seus vins, maridarà el menú gastronòmic de l’hotel i, a més a més, es podrà fer un tast dels seus olis.

El celler Mas d’en Gil compta amb més d’un segle i mig d’història. Un negoci que ha estat sempre familiar i que ha aportat a la finca qualitats excepcionals per a la viticultura, l’elaboració i el comerç de vi.

El menú consta de tres plats i postres, acompanyats dels vins proposats des del celler. En primer lloc un tatín cruixent de formatge fumat amb pop i picada d’ametlles, maridat amb el Coma Alta 2015. En segon lloc unes carxofes a la brasa amb papada a baixa temperatura i veoluté trufada, acompanyades d’un Coma Vella 2014.

El menú segueix amb un tac de bou amb ragú de shitake i cruixent de pastanaga amb un Clos Fontà 2014. I per acabar, escuma d’ametlles amb ganache de xocolata rosa i gelat de iogurt amb nabius maridat per un Nus 2014.

Per reservar es pot omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/4gMKbt6ZcrUT9K9E3, o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: