Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ‘Vermut de Reus’ es promociona al País Basc

Podran degustar les marques del ‘Vermut de Reus’ acompanyades de les tapes típiques de la zona.

Les vuit marques del 'Vermut de Reus' Les vuit marques del 'Vermut de Reus' CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 11:15

L’Agència ‘Reus Promoció’ realitzarà una acció promocional de la ‘Ruta del Vermut’ de Reus i el ‘Vermut de Reus’ aquest cap de setmana a la zona del Gros de San Sebastián, un barri dinàmic, cosmopolita i jove conegut pels nombrosos bars de pinxos i terrasses. Paral·lelament, assistirà a la Fira de Vacances Sevatur d’Irún (País Basc).

El diumenge 31 de març, els establiments de restauració de la zona podran provar les vuit marques que formen part del’ Vermut de Reus’: Miró, Iris, Yzaguirre, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. El tast s’acompanyarà de tapes típiques del País Basc.

L’objectiu és promocionar les marques de vermut, atreure visitants i donar a conèixer l’oferta de turisme de la ciutat de Reus.

L’acció forma part de la programació d’enguany per potenciar Reus com a Capital del Vermut i seguint els objectius fixats al Pla estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat ‘Reus Promoció’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: