Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per al 'Des-Tapa la Canonja'

Set establiments participaran en la sisena edició de la ruta de tapes que tindrà lloc durant l’últim cap de setmana de març i el primer d’abril

Imatge de la presentació de la sisena edició de la ruta gastronòmica 'Des-tapa', amb els restauradors participants Imatge de la presentació de la sisena edició de la ruta gastronòmica 'Des-tapa', amb els restauradors participants CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 28 Març 2019 18:37

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja aposta de nou per dinamitzar el negoci de la restauració del nostre municipi, organitzant la sisena edició de la ruta de tapes 'Des-Tapa la Canonja' que començarà aquest divendres i durarà dos caps de setmana consecutius. Enguany, el 'Des-Tapa' tornarà a celebrar-se durant dos caps de setmana, coincidint amb el Festival de Màgia 'Impossible' que se celebra el 5, 6 i 7 d’abril.

En aquesta sisena edició, hi participen set establiments del poble entre restaurants, bars i geladeries que ens tornaran a oferir tapa i beguda per 2,5 euros.  Els participant són: Com a casa, BBT Otra, Camp de futbol, L’Antídot, Fleca Raval, Pizzeria Metro, Bocatín Malagueño.

“El funcionament del concurs per escollir la millor tapa canongina del 2019 és el mateix de les últimes edicions”, ens comenta el tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica, Paco Roca. Per participar en la votació s’haurà de provar, segellar i votar les set tapes. “I, com sempre, per tal d’afegir al concurs incentius més suculents si cal, els participants a la votació entraran en un sorteig ple de premis, gràcies als mateixos establiments adherits i als patrocinadors Komkal i La Boella que ajuden a augmentar encara més la categoria d’aquesta ruta de tapes”, apunta Paco Roca.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica agraeix la col·laboració dels establiments que hi participen i dels patrocinadors La Boella i Komkal. També desitja que la iniciativa tingui l’acollida que es mereix i per això “volem que tota la gent que hi participi doni la seva opinió votant la millor tapa”. En aquest sentit l'ajuntament atorgarà un premi de reconeixement a l’establiment que obtingui el major número de vots com la millor tapa.

L'establiment guanyador rebrà una menció i el premi d'una nit per a dues persones a l'Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar. L'establiment patrocinador Komkal atorgarà un premi a la tapa més creativa.

També hi haurà premis per les persones que realitzin bona part del recorregut del 'Des-Tapa la Canonja'.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: