Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La mostra 'Ranxets, la cuina de Torredembarra' serveix gairebé 1.500 racions

Va tenir lloc aquest diumenge, 24 de març, i es van repartir 500 plats més que en l'edició passada

La mostra ha estat tot un èxit de participació per degustar els 'Ranxets' La mostra ha estat tot un èxit de participació per degustar els 'Ranxets' CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Març 2019 16:38

Una nova edició de la Mostra 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' va tenir lloc el passat diumenge, 24 de març, amb la participació de set restaurants del municipi que, per primera vegada, van cuinar els seus plats in situ, al mateix envelat. Així es van sumar al showcooking que cada any ofereixen els cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola, que van mostrar com es cuina el bull a l’allipebre. En total, es van servir 1.452 racions de Ranxets, quasi 500 més que l’edició anterior.

 A més, en aquesta edició, es va poder veure en directe l’elaboració dels ranxets per part dels restaurants participants. Durant tot el mes d’abril, es podran degustar els plats als restaurants participants d’enguany: arròs amb bacallà, al restarant Cal Silver; caldereta de cananes, a Can Lluís; musclos a la marinera amb patates i carxofes, al restaurant Gambito 1995 & Joan Morros; arròs de cananes i carxofes, al restaurant La Quilla d’en Xavier; fideus negres amb allioli, a Las Palmeras; sípia ofegada, al restaurant La Tour Danbare; i allipebre de pop roquer de Torredembarra, al restaurant Òxid.

Un taller de plats Ranxets

En el marc de la mostra es realitzaran altres activitats complementàries. El dimarts 16 d’abril, a les 20 h, es realitzarà el taller gastronòmic 'Ranxets: La cuina a Torredembarra', a càrrec d’Andrea Molné. És realitzarà a NC espai de cuina (carrer dels Filadors 15). Les inscripcions s'han de realitzar a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 620.702.594. El preu és de 30 euros i inclou sopar i aprendre diferents receptes de plats de Ranxets com musclos amb salsa, musclos amb romesco, xirles, farcellets de col, rossejat i escabetx de sardines.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: