Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou serveix mil racions de fideus negres en la recta final de la Festa Major

Les activitats infantils previstes per diumenge es van suspendre pel vent que bufava a l'espigó del Moll

Un miler de persones es va reunir diumenge al matí al voltant del tast dels típics fideus negres que es van servir a l'exterior del Club Nàutic de Salou Un miler de persones es va reunir diumenge al matí al voltant del tast dels típics fideus negres que es van servir a l'exterior del Club Nàutic de Salou CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Febrer 2019 08:24

La festa major d'hivern de Salou ha arribat al seu punt i final. Després d’un Cós Blanc multitudinari, el diumenge al matí es van reunir a un bon nombre de persones -més d’un miler- al voltant del tast dels típics fideus negres que s'han servit a l'exterior del Club Nàutic de Salou. En aquesta trobada, van esgotar les mil racions de fideus que s'havien preparat, acompanyats d’un beguda i pa al preu d’un euro i en el que hi van participar ajudant darrera de les taules tant l’alcalde, Pere Granados, com la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, i la d’Infància, Julia Gómez.

Al matí però, es van haver de suspendre els inflables que hi havia preparats a l’espigó del moll a causa del vent que bufava. També es va celebrar un concert benèfic a la Torre Vella a càrrec de diferents agrupacions de l’Escola de Música de Salou.

Però al marge d'aquesta degustació també es van poder veure al passeig Jaume I, davant de les fonts cibernètiques, una parada amb una vintena de motos Vespa en la dotzena edició de la Trobada Scooterista. Des de l'organització es valora de manera molt satisfactòria l'elevada participació als diferents actes programats.

Ja per la tarda, la festa va continuar amb el concert de Festa Major a l'envelat; les rebaixes a la Fira Xic's; o el correfoc de diables a partir de les 18,30 hores; l'espectacle pirotècnic a les 20 hores des del carrer Advocat Gallego o el ball de fi de festa amb l’orquestra Nueva Etapa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: