Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Gran Festa de la Calçotada busca voluntaris

Els voluntaris col·laboraran unes hores el diumenge 27 de gener en el desenvolupament de diverses activitats

La Gran Festa de la Calçotada de Valls fa una crida als ciutadans que vulguin col·laborar en l’organització de l'esdeveniment La Gran Festa de la Calçotada de Valls fa una crida als ciutadans que vulguin col·laborar en l’organització de l'esdeveniment CAMBRA DE VALLS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Gener 2019 18:14

La Comissió Organitzadora de La Gran Festa de la Calçotada de Valls fa una crida als ciutadans que vulguin col·laborar en l’organització de La Gran Festa de la Calçotada el proper diumenge dia 27 de gener al matí.

Bàsicament es tracta de la col·laboració, d’unes hores el diumenge 27 de gener al matí, en el desenvolupament de les diverses activitats, amb l'objectiu que "entre tots fem possible una de les grans festes típiques i que atreu més moviment de visitants i projecció de l’any, a la capital de l’Alt Camp", assenyala la Comissió Organitzadora.

Els que vulguin oferir-se com a voluntaris, (totes les edats), poden adreçar-se a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls, al  carrer Jacint Verdaguer, 1 al Tel. 977 600 909.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: