Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls recupera el Tortell de Sant Antoni

Coincidint amb el 40è aniversari de la recuperació de la Festa dels Tres Tombs, es repartiran 300 racions durant el recorregut

Presentació del Tortell de Sant Antoni, aquest dilluns 31 de desembre, a la plaça del Blat de Valls Presentació del Tortell de Sant Antoni, aquest dilluns 31 de desembre, a la plaça del Blat de Valls CEDIDA
Gastronomia Josep Cartanyà
Dilluns, 31 Desembre 2018 16:43

Valls tornarà a repartir el Tortell de Sant Antoni, tot coincidint amb el 40è aniversari de la recuperació de la festa dels Tres Tombs. Quatre pastisseries de Valls, -La Barceloneta, Carme, Manel i Piè- elaboraran les 300 racions que es repartiran el proper diumenge 13 de gener, durant el recorregut. El tortell, que es lliurarà amb una bossa especial dels 40 anys, es podrà adquirir per un preu de 3,5 euros quan els Tres Tombs s'aturin a la Font de la Manxa, al Pati o a la plaça del Blat. Durant aquell cap de setmana del 12 i 13 de gener, tambe es podran adquirir en qualsevol dels quatre forns col·laboradors.

Abans, la gent s'emportava cap a casa el Tortell de Sant Antoni per menjar de postres. El tortell que es repartirà aquell diumenge serà el bàsic de brioix amb bones matèries primeres (farina, aigua, sucre i matafaluga). Tot i així, els forns també posaran a la venda tortells guarnits a gust del consumidor (amb nata, xocolata, massapà o cabell d'àngel, entre altres ingredients).

Durant la presentació de la recuperació del tortell, el regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, ha agraït als quatre forns que gràcies a ells s'hagi pogut recuperar aquesta tradició "i esperem que, a partir de l'any vinent, hi hagi més forns i pastisseries que s'acabin sumant a la iniciativa". 

Per la seva banda, el president de la Societat de Sant Antoni de Valls, Marc Buqué, ha desitjat que la iniciativa "tingui ètxit" i es pugui repetir cada any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: