Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les jornades gastronòmiques de Nadal a Calafell

A 'Tasta el Nadal a Calafell' hi participaran catorze restaurants, amb un menú nadalenc amb preu tancat

Un total de 14 restaurants participaran a les jornades amb un menú nadalenc amb preu tancat Un total de 14 restaurants participaran a les jornades amb un menú nadalenc amb preu tancat CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Desembre 2018 07:51

Turisme de Calafell ha engegat aquest 21 de desembre la setena edició de les jornades gastronòmiques 'Tasta el Nadal a Calafell', que es prolongaran fins al proper 6 de gener. Enguany hi participaran catorze restaurants. Cadascun oferirà un menú amb preu tancat, basat en plats típics d’aquesta època de l’any. Hi ha diferents preus a partir de 17 euros, de forma que és una oferta assequible per a tothom.

El 'Tasta el Nadal' és una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.

Els restaurants adherits a les jornades són: La Mar de Fons, Pizzeria La Via Calafell, Las Brasas, A Can Pilis, Eusebio, Milan, La Bodegueta del Pa Torrat, Kur-sal, Masia de la Platja, La Barca de Ca l’Ardet, La Tabernita del JT, Bistrô Segur, Mediterrani i Óscar.

Segons la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, aquesta iniciativa “pretén potenciar i dinamitzar la gastronomia calafellenca i els restaurants en l'època del Nadal i alhora esdevenir un recurs turístic excel·lent”. González afegeix que ”les anteriors edicions han deixat un balanç molt positiu, que ha estat possible gràcies a la implicació i inestimable col·laboració dels establiments participants”.

Turisme de Calafell ha editat 1.500 exemplars d’un llibret amb els menús oferts pels restaurants participants, que en format físic pot trobar-se a diferents indrets i, a més, descarregar-se el catàleg de restauradors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: