Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls oferirà 400 racions de caldo de Nadal

Aquest dissabte 22 de desembre, a partir de les 12h la plaça de l'Oli, es podrà tastar caldo de Nadal fet amb productes del mercat de Valls

Caldo típic de Nadal Caldo típic de Nadal CEDIDA
Gastronomia Laia Molné
Dissabte, 22 Desembre 2018 08:05

Entre les diverses activitats dinamitzadores que està realitzant el mercat de la fruita i la verdura de Valls aquest Nadal, concretament el dissabte 22 de desembre a la plaça de l'Oli, es serviran 400 racions de caldo de Nadal cuinat a foc lent i amb productes del mercat i les parades del voltant. Aquesta activitat preveu “dinamitzar el comerç de la zona i promocionar tant el mercat com els paradistes”, tal com destacava el regidor de Comerç de Valls, Òscar Peris.

La degustació, organitzada per l'empresa especialitzada en showcookings i esdeveniments culinaris Forevents, començarà a les 10 del matí amb música de la banda 'Stomboli Jazz Trio' que passejarà pels carrers del mercat i voltants per amenitzar l'espera. Paral·lelament s'estaran cuinant 15 litres de caldo a foc lent i s'oferirà la recepta a aquell que ho desitgi. A partir de les 12h, es començaran a servir les 400 degustacions gratuïtes d'un caldo cuinat prèviament en una cocció lenta d'unes 20 hores. Aquelles persones que ho desitgin podran endur-se el brou a casa si el recullen amb un tupper.

Tal com destacava l'organitzador de Forevents Albert Roig, amb aquesta iniciativa es vol “posar en valor els productes del camp i de la zona” i recuperar la cuina tradicional al segle XXI. Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica” i la realització d'activitats com aquesta, l'Ajuntament de Valls promou la dinamització d'un mercat amb 8 segles d'història.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: