Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de participació al tast 'Beure i Veure' de #Safrània365 a Montblanc

Una setantena de persones van prendre part en un tast de vins coordinat per l'il·lustrador Oriol Malet

L'activitat formava part de la programació de #Safrània365 L'activitat formava part de la programació de #Safrània365 CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Desembre 2018 22:12

El passat dissabte al vespre una setantena de participants van omplir la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc en ocasió del tast de vins 'Beure i Viure'. L'activitat formava part de la programació de #Safrània365 i estava organitzat per l’Ajuntament de Montblanc i l'associació La Conca 5.1.

El tast va ser coordinat per l’il·lustrador Oriol Malet que va presentar vuit vins de vuit cellers de les Denominacions d’Origen Conca de Barberà, Empordà, Montsant i la DOQ Priorat. A través de la seva perspectiva professional, centrada en el disseny de les ampolles i de les etiquetes, els participants van poder viure una experiència sensorial completa.

També hi van prendre part representants dels cellers que van explicar la filosofia empresarial, el perquè d'utilitzar etiquetes singulars i les característiques de cadascuna de les referències tastades.

Els cellers convidats foren: Herència Altés amb Garnatxa Blanca, Celler Terra i Vins amb Clos del Gos 2015, Celler Frisach amb l'Abrunet negre 2018, Terres de Vidalba amb el vi blanc No t'ho diré, Mas Doix Amb les Crestes 2016, Vega Aixalà amb Emma Sirah 2017, Les Cousins amb L'Inconscient 2017 i Coca i Fitó amb Tocat de l'Ala i una selecció de diversos vins.

'Beure i Veure' va ser el primer tast d'aquestes característiques dins #Safrània365, i agafa el testimoni dels tastos que La Conca 5.1 havia coordinat en les dues darreres edicions de Safrània. De cara a l'any vinent es reforçarà aquest model d'activitats relacionades amb els productes agroalimentaris de la Conca de Barberà i de tastos singulars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: