Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Avellana

El diumenge 9 de desembre, a partir de les 11h, a la plaça del Mercadal es repartiran saquets d’avellanes DOP Reus entre els visitants fins a exhaurir existències

Imatge d'avellanes DOP Reus Imatge d'avellanes DOP Reus CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 07 Desembre 2018 12:09

El proper diumenge dia 9 de desembre és el Dia Mundial de l’Avellana i a Reus es realitzaran diferents accions per la promoció gastronòmica de l’avellana DOP Reus com un dels productes del territori. Per això, el mateix diumenge, a partir de les 11h, a la plaça del Mercadal, es repartiran saquets d’avellana DOP Reus entre tots els seus visitants fins a exhaurir existències.

A més, en l’àmbit del dia Mundial de l’Avellana, el dia 9 de desembre se celebra a Bolònia, Itàlia, la Fira FICO Eataly World, la fira d’alimentació més gran del món, on l’avellana serà el producte més destacat per ser Itàlia el segon país que més avellana produeix. En aquesta fira enguany Reus és la ciutat convidada i se celebrarà aquesta festivitat amb un brindis amb Vermut de Reus i degustació d’avellana DOP Reus.

Cal recordar que la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Avellana de Reus protegeix les varietats negreta, paueteta, gironella, morella i culplana, tradicionalment conreades en una àmplia zona de les comarques tarragonines de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: