Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls donarà el tret de sortida a la temporada de calçotades amb la Jornada Gastronòmica del 24 de novembre

Carme Ruscalleda arrencarà el primer calçot i els xefs Albert Raurich (Dos Palillos), Carles Abellán (La Barra) i Joel Castanyé (La Boscana) participaran en el showcooking

El president de la IGP calçot de Valls arrencant calçots en un camp del terme municipal de la Masó a l'Alt Camp El president de la IGP calçot de Valls arrencant calçots en un camp del terme municipal de la Masó a l'Alt Camp NÚRIA TORRES / ACN
Gastronomia ACN
Dimecres, 14 Novembre 2018 13:52

La temporada de calçotades començarà de manera oficial dissabte 24 de novembre amb la Jornada Gastronòmica del Calçot a Valls. L'esdeveniment, com és habitual, reunirà els principals restauradors de l'Alt Camp amb xefs de prestigi, cellers i agricultors en una festa que té la ceba dolça com a protagonista. La xef Carme Ruscalleda serà l'encarregada d'arrencar el primer calçot i se li atorgarà el títol d'Amiga de l'Autèntica Calçotada. Al showcooking hi participaran els cuiners Albert Raurich, del restaurant Dos Palillos, Carles Abellán, del restaurant La Barra, i Joel Castanyé, del restaurant La Boscana. La jornada tindrà un record pel cuiner vallenc Àngel Solé, considerat un dels ambaixadors de la calçotada arreu del món i que va morir en accident de trànsit a finals de l'any passat.

La plaça del Pati serà l'escenari central de la festa, amb el Mercat de Tastets de Cuina de Calçot on es podrà degustar les deu especialitats diferents a base de calçot per dos euros la tapa o ració amb els vins dels cellers de la DO Tarragona a un euro la copa.

Presentació de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls: 

Jornada Gastronòmica Calçot de Valls

La Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls és una iniciativa conjunta de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, la IGP Calçot de Valls, la DO Tarragona, l'Associació de Restauradors de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls, amb l'objectiu de donar a conèixer el Calçot de Valls i la gastronomia i cuina elaborada a partir d'aquest producte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: