Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sommelier Josep Roca, al lliurament del Premi Jaume Ciurana

El premi es lliurarà aquest dimarts 23 d'octubre, a les 12h, a la Facultat d'Enologia de Tarragona

El sommelier i fundador del Celler de Can Roca, Josep Roca, farà la conferència 'Enòlegs del demà. Entre la raó i la intuïció' El sommelier i fundador del Celler de Can Roca, Josep Roca, farà la conferència 'Enòlegs del demà. Entre la raó i la intuïció' ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Octubre 2018 18:37

La divuitena edició del premi Jaume Ciurana al millor estudiant de la darrera promoció de la Facultat d’Enologia de la URV s’atorga aquest dimarts 23 d’octubre, a les 12h, a l’aula 202 de la mateixa facultat. El sommelier i fundador del Celler de Can Roca, Josep Roca, és membre del jurat i farà la conferència 'Enòlegs del demà. Entre la raó i la intuïció'.

El Premi Jaume Ciurana el convoca la Facultat d’Enologia i la consultora Rius&Rius i consisteix en un ajut econòmic de 3.000 euros per a un projecte professional de l’estudiant guanyador. El jurat valora l’expedient acadèmic, el currículum i la proposta de projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: