Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els bolets, protagonistes del cap de setmana al Morell

L’entitat local Tocats del Bolet organitza la XXIV edició de l’Exposició de Bolets Vila del Morell

Imatge de l'edició anterior de l’Exposició de Bolets Vila del Morell Imatge de l'edició anterior de l’Exposició de Bolets Vila del Morell CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Octubre 2018 01:31

Els aficionats a la micologia ja saben que, a finals d’octubre, tenen al Morell una cita imprescindible: l’Exposició de Bolets Vila del Morell. La mostra arriba enguany a la 24a edició i ho fa, com és habitual, combinant cultura i gastronomia.

L’entitat Tocats del Bolet, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Morell, ha preparat un any més aquesta tradicional trobada, que es podrà visitar a les sales de l’Ajuntament aquest dissabte 20 d'octubre, de 16 a 20 hores, i diumenge 21, de 10 a 20 hores. A més, diumenge a les 12 del migdia arribarà el moment dedicat a la gastronomia, amb una degustació de plats elaborats amb els bolets com a ingredient bàsic.

Com de costum, la mostra oferirà als seus visitants una àmplia i variada col·lecció de bolets, tots ells exposats en reproduccions en miniatura dels seus respectius entorns naturals. Cal recordar que l’Exposició de bolets Vila del Morell inclou tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los.

Finalment, aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l’exterior de l’Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: