Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’arròs protagonista de la tardor a Mont-roig i Miami Platja

Del 6 al 21 d’octubre es poden degustar, en format plat o menú, les propostes culinàries de setze restaurants de Mont-roig i Miami Platja

Les jornades gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de tardor es celebraran fins el 21 d'octubre a Mont-roig del Camp i Miami Platja Les jornades gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de tardor es celebraran fins el 21 d'octubre a Mont-roig del Camp i Miami Platja CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Octubre 2018 10:52

La segona edició de les jornades gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de tardor engloba aquest any les propostes culinàries de 16 restaurants de Mont-roig i Miami Platja. Del 6 al 21 d’octubre s’ofereixen plats i menús amb l’arròs com a producte estrella, acompanyat dels productes típics de la temporada.

Arròs melós amb llagostins i carxofa, arròs caldós amb secret ibèric i rovellons, arròs de cranc blau i bolets, risotto de bolets amb pernil i poma o arròs amb bacallà i verdures a la brasa, són algunes de les propostes d’aquesta edició. Els preus van dels 6 als 16 euros els plats i dels 18 als 24 euros els menús.

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, assegura que les jornades ajuden a promocionar els establiments de restauració local i el propi municipi. A més, l’alcalde ha remarcat que aquesta edició compta amb 4 restaurants de Mont-roig, que també s’han volgut sumar a la iniciativa i que això permetrà donar a conèixer als visitants que “som un municipi divers amb oferta gastronòmica i de qualitat repartida per tot el terme municipal”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: