Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tasts de vins i llegendes per gaudir de la posta de sol de Siurana

Les visites teatralitzades, marinades amb un tast de vi, tindran lloc els dissabtes 21 i 28 de juliol i 11 i 18 d'agost, a les 19:00 hores

Les vistes teatralitzades de 'Vins i llegendes a la posta de sol de Siurana' es reprendran aquest dissabte 21 d'abril Les vistes teatralitzades de 'Vins i llegendes a la posta de sol de Siurana' es reprendran aquest dissabte 21 d'abril TURISME SIURANA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 19:12

Després de l’èxit de les primeres edicions de 'Vins i llegendes a la posta de sol de Siurana', aquest dissabte, 21 de juliol, a les 19h, es reprendrà aquestes visites que permeten gaudir de la posta de sol tot fent un tast de vins al Castell de Siurana.

Es tracta de visites teatralitzades de Còdol Educació que tenen lloc durant la posta de sol i s’acaben amb un tast de vins del Priorat en el recinte del castell sarraí. L’activitat va dirigida als amants del vi, de la fotografia i de la literatura, i també a aquells que vulguin escapar del sol i la calor del migdia. L’experiència permet als participants reviure en primera persona el món llegendari de Siurana tot descobrint els indrets on les històries van tenir lloc, així com gaudir del paisatge de Siurana amb els cinc sentits.

Calendari de 'Vins i llegendres 2018'

21 de juliol (19h). Celler de l'Era (DO Montsant)

28 de juliol (19h). Celler Aibar (DO Montsant)

11 d'agost (19h). Celler de l'Era (DO Montsant)

18 d'agost (19h). Celler Burgos Porta (DOQ Priorat)

Reserves

Les reserves es poden fer a través del web www.turismesiurana.org o bé trucant al telèfon 977 327 362.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: