Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Restaurant Cócvla guanya la forquilla d’or del Tarragona dTapes

Cal Mano, El Complet, La Pepita i l'Octopussy van rebre les forquilles de plata

Els promotors de la ruta gastrònomica Tarragona dTapes amb els restauradors premiats d'enguany Els promotors de la ruta gastrònomica Tarragona dTapes amb els restauradors premiats d'enguany TARRAGONA RÀDIO
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 13 Juliol 2018 08:17

El Restaurant Cócvla s'ha proclamat guanyador de la forquilla d’or del concurs de la novena edició del Tarragona de Tapes amb la tapa ‘Una picardia de ravioli’. Des d’aquest any, aquest premi s’anomenarà Premi Albert Abelló, en honor a l’empresari i polític que va morir a finals de l’any passat i que va ser l'impulsor de la ruta gastronòmica.

Pel que fa a les forquilles de plata,  s'han concedit als restaurantr El Complet, Cal Mano, La Pepita i l’Octopussy.

El Tarragona de Tapes està organitzat per l'Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona (AEHT), amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona. Per votar la millor tapa, el públic havia de degustar com a mínim 18 de les 37 que participaven, i omplir un full de votació i presentar-lo al Patronat de Turisme.

L'acte d'entrega dels premis es van celebrar ahir al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona. El cuiner de l’any i guanyador d’Estrella Michelin, Vicent Guimerà, va ser l'encarregat de lliurar la forquilla d’or a la millor tapa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: