Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maridatge de vins de la DO Tarragona i música de Paul Transistor a la Vil·la Romana dels Munts

La visita-concert-maridatge tindrà lloc aquest divendres 13 de juliol, a les 19:30h, i està inclosa en el cicle 'Divendres Divins' 

Paul Transistor actuarà divendres a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla Paul Transistor actuarà divendres a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Juliol 2018 16:23

Aquest estiu torna el cicle 'Divendres Divins' que organitza el Departament de Cultura i el d’Agricultura de la Generalitat a les comarques de Tarragona amb el suport de les DO’s del territori. De nou hi haurà maridatges amb música en directe i visites a espais patrimonials, tal i com ha succeït amb molt d'èxit en les darreres edicions.

El proper divendres 13 de juliol, a les 19.30h, el protagonisme el tindrà la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla amb el vins de la DO Tarragona. Es realitzarà una visita guiada per aquest espai i acabarem gaudint de la música de Paul Transistor, membre del grup The Transistor Arkestra, que ens presentarà la seva proposta creada exclusivament per aquesta activitat 'Del prelum a l’amphorae'.

Les entrades per aquesta actuació amb un preu de 5 euros es poden reservar de forma anticipada al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’aforament és limitat a 70 persones. L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament d'Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: