Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el 'Vilatapes'

La setena edició de la ruta de tapes de Vilallonga del Camp arriba els dies 5, 6 i 7 de juliol

Imatge d'arxiu de Vilallonga del Camp Imatge d'arxiu de Vilallonga del Camp ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Juliol 2018 16:59

Després de l'èxit dels últims anys, arriba la setena edició del 'Vilatapes', la ruta gastronòmica de Vilallonga del Camp. Un total de 8 establiments del municipi participaran oferint les seves tapes, que es podran degustar els dies 5, 6 i 7 de juliol. Engunay els restauradors tornaran a fer la proposta de fer una tapa diferent per dijous, divendres i dissabte.

'Vilatapes' és una iniciativa de la Comissió de Festes del poble i ha esdevingut la cita gastronòmica més important de Vilallonga del Camp. 

Premis

Un any més, els ciutadans que facin la ruta optaran a diversos premis. En primer lloc, al sorteig d’un sopar gratuït per a dues persones a l’establiment que rebi més votacions. També se sortejaran dos vals pel Centre de Fisioteràpia i Osteopatia 5461 Patricia Frias; dos vals per al Centre d’Estètica Virgínia Sunyer; un lot de productes de Ca Rosset; dues ampolles de vi del Celler Hidalgo Albert; dos obsequis de la perruqueria Noelia; un canvi d’oli a Automotor Vilallonga; quatre carnets per les Piscines Municipals; i tres caixes de 24 cerveses Inedit cortesia d’Estrella Damm Grup SERHS.

Pels qui completin les 24 caselles amb 3 segells de cada establiment, obtindran una entrada doble per al Cinema de Vilallonga del Camp.

Normes de participació

Per entrar als sorteigs, caldra tastar un mínim de 7 tapes. A cada tapa que tasteu, us segellaran la butlleta de participació. La butlleta la podreu dipositar a les bústies que trobareu en els bars/ restaurants que hi participen.

El període per dipositar la butlleta és, del 5 al 9 de juliol.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: