Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Masroig Vi Solidari arriba amb més escoles participants i una DO convidada

La VIII edició de la Fira del Vi Solidari tindrà lloc, aquest dissabte 2 de juny, on s’oferiran 2.600 ampolles de vi solidari

Imatge d'arxiu de la Fira del Vi Solidari del Masroig Imatge d'arxiu de la Fira del Vi Solidari del Masroig CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juny 2018 16:54

El proper dissabte, 2 de juny, se celebrarà a El Masroig, la vuitena edició d’El Masroig Vi Solidari. Els cellers participants oferiran 2.600 ampolles de vi solidari que es vendran a 10 euros la unitat durant l’edició de la Fira del Vi Solidari. Per aquells que no puguin assistir, hi haurà ampolles disponibles per a comprar-ne on-line.

Com una de les novetats, enguany es comptarà amb un celler convidat com és la DO Jerez-Xérès-Sherry, per tal de conèixer i donar visibilitat a altres zones vitivinícoles. A més, s’amplia el nombre d’escoles amb 31 on 2.900 alumnes han participat en la il·lustració de les etiquetes. L’objectiu és implicar-los i sensibilitzar-los en els valors de la solidaritat, la comprensió, l’esperança i la il·lusió. Com a premi, es realitzarà un sorteig de les entrades a Port Aventura entre els nens i nenes que han dibuixat les etiquetes del vi solidari.

Activitats paral·leles

El 2 de juny, a les 09h, es celebrarà una concentració de BTTeros al Bancal de l’Alegno i sortida pel terme. A les 10:30h es procedirà a la venda del Vi Solidari i Cercavila pels carrers del poble amb la Banda CCTT Sones de Pasión de Reus. A les 11:30h, s’inaugurarà la vuitena edició de la fira i seguidament hi haurà una xerrada a càrrec de la doctora Noelia Salvador, investigadora en diagnòstic d’Infancia de l’Obra Social.

A les 12:30h, hi haurà l’espectacle infantil ‘Fan l’Elefant’ a càrrec del grup d’animació Infantil Sidral i, des de les 12:30 fins les 14h, es gaudirà del vermut musical amb el Dj Jordi Miró.

Per la tarda, a partir de les 18h, s’obrirà la fira amb els estands dels cellers participants, venda de productes fets per gent solidària i venda de llibres infantils, entre d’altres activitats i tallers. Per la nit, a les 21:30h, tindrà lloc el sopar solidari i, a les 24h, el concert solidari amb els grups On the Road i Segonamà al Casal.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: