Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Margalef organitza una jornada gastronòmica solidària

La recaptació anirà a favor de l'ONG Tximelagua, que ajuda fisioterapeutes pediàtrics per atendre a nens amb diferents capacitats  

El 'Margalef solidari' se celebrarà aquest dissabte a la fonda del municipi del Priorat El 'Margalef solidari' se celebrarà aquest dissabte a la fonda del municipi del Priorat CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 11 Mai 2018 11:49

La Fonda Margalef juntament amb l’Ajuntament de Margalef, Priordei, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i amb la col·laboració del Consell Comarcal organitzen el 'Margalef solidari', la primera jornada solidària amb temàtica gastronòmica el 12 de maig.

La recaptació d’aquests fons aniran a favor de diverses ONGs, com per exemple l’organització Tximelagua, que treballa, coopera i desenvolupa fisioterapeutes pediàtrics per atendre nens i nenes amb diferents capacitats.

La jornada anirà a càrrec de 10 xefs i 10 cellers de la comarca que proporcionaran un gran maridatge amb una degustació de productes de la terra, concretament amb un tast de tapes i vins. A més, hi haurà música en viu i un monòleg amb l’Albert Boira.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: