Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vigralla arrenca aquest cap de setmana a Llorenç del Penedès

La mostra de vins i caves arriba a la vuitena edició, seguint amb els actes del centenari de la Societat Cultural i Recreativa "La Cumprativa"

Imatge d'arxiu del Vigralla, la mostra de vins i caves de Llorenç del Penedès Imatge d'arxiu del Vigralla, la mostra de vins i caves de Llorenç del Penedès ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 10 Mai 2018 19:05

"La Cumprativa"continua celebrant els seus 100 anys d'història i no ho podia fer d'una altra manera que organitzant una nova edició del Vigralla, la mostra de vins i caves que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de maig a Llorenç del Penedès. Aquest any, hi podrem trobar fins a un total de 13 cellers del Baix Penedès i d'altres zones de Catalunya que donaran a conèixer els seus productes. A més a més, també hi haurà una zona gastronòmica, tot situat a la Rambla Marinada de Llorenç.

El Vigralla arrencarà oficialment amb la seva presentació, aquest divendres 11 de maig, a la tarda, a la sala de teatre de "La Cumprativa", on es comptarà amb una degustació de productes a càrrec de Terra i Taula i acompanyament musical de l'Escola de Música Contrapunt.

Pel que fa als tastos i maridatges, el Celler modernista de Llorenç en continuarà sent la seu central. Entre els actes que s'hi duran a terme, destaquem La Glosada de Vins de divendres a la nit a càrrec de la Mireia Mena i el Carles Belda, que es completarà amb una degustació de vins acompanyada d'embotits. L'altre plat fort el trobarem el dissabte 12 a la tarda, on tindrà lloc el Tast magistral de formatges i vins, a càrrec de Xerigots de Vilafranca. Per acabar d'arrodonir el cap de setmana, el diumenge es podrà gaudir del Maridatge de mousse de pastisseria amb vins escumosos , un tast dirigit per la Caroline Wästersved, sommelier del restaurant Àbac de Barcelona.

Finalment, el dissabte i el diumenge al vespre, l'escenari principal situat a la mateixa zona de la fira, acollirà una sèrie d'actuacions en directe, passant des del Jazz al Funk i inclús el Swing, com a novetat de l'edició d'enguany.

La mostra de vins i caves del Baix Penedès, Vigralla, continuarà obrint la porta a cellers de fora la comarca, per tal de convertir-se en un aparador d'altres Denominacions d'Origen fora del Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: