Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últim cap de setmana per anar 'Dtapes per Torredembarra'

Més de 50 establiments participen en la ruta de tapes, que té lloc de l'11 al 27 de maig

Imatge d'una de les tapes participants Imatge d'una de les tapes participants AJUNT DE TORREDEMBARRA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Mai 2018 08:31

De l’11 al 27 de maig se celebra la sisena edició del 'Dtapes per Torredembarra' amb la participació de 53 establiments del municipi, pràcticament el mateix nombre que l’any passat (54). La ruta tapera manté el mateix preu que en d’altres ocasions: 2,5 € tapa + beguda. 

Per incentivar la participació, es realitzaran diferents sorteigs: amb un mínim de 10/tapes segells podreu votar i participar en els diferents sortejos: lots de productes Maystar Cosmètica o lots de Cervesa Estraperlo o sortides amb catamarà. Per participar en el sorteig, cal emplenar la butlleta de participació i dipositar-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia de la Regidoria de Turisme o de cada un dels 53 establiments participants. La data límit per entregar les butlletes serà el 31 de maig, a les 14 h.

A la pàgina web de Turisme es pot trobar tota la informació relacionada amb el Dtapes per Torredembarra. En aquest enllaç es pot descarregar el desplegable del Dtapes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: