Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reviure un banquet de l’Antiga Roma

Tarragona celebrarà el 'Convivium', el proper 30 d'abril, a les 20:30h, al Claustre Sant Pau del Seminari

Tarragona reviurà un banquet romà al 'Convivium' el proper dilluns 30 d'abril Tarragona reviurà un banquet romà al 'Convivium' el proper dilluns 30 d'abril RAFAEL LÓPEZ MONNÉS / TARRAGONA TURISME
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 29 abril 2018 10:20

Arriba una nova edició del Convivium', el banquet romà que s’organitza en el marc de les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula. Aquest any, el sopar-bufet de gastronomia romana estrena nova ubicació i se celebrarà al Seminari, al claustre de la capella de Sant Pau i serà el dilluns, 30 d’abril, a les 20:30h.

El 'Convivium' proposa reviure un banquet de l’Antiga Roma i, la trobada gastronòmica, s’iniciarà amb les xerrades magistrals sobre la cultura del vi i la cuina del director de l’ICAC, Joan Gómez Pallarès, i del catedràtic, Joaquín Ruiz de Arbulo. A més, el grup de reconstrucció històrica Thaleia recrearà la quotidianitat d’un banquet romà amb tots els seus personatges.

La jornada estarà elaborada pels restaurants Llagut, Cócvla, La Xarxa, Àpats Quattros i Ares i la pastisseria Velvet MGL, i compta amb la col·laboració del forn de pa Jordi Andreu Generació, la cervesa Rosita i els cellers 9+, Frisach, Carlània i Orto Vins.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: