Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Publiquen un llibre sobre la cuina casolana de Perafort i Puigdelfí

L’ajuntament del municipi ha repartit un exemplar d’aquest llibre i també una rosa i un punt de llibre entre tots els habitants

Els veïns de Perafort i Puigdelfí han celebrat aquests dies els actes de Sant Jordi Els veïns de Perafort i Puigdelfí han celebrat aquests dies els actes de Sant Jordi CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 23 abril 2018 20:50

L’Ajuntament de Perafort ha volgut celebrar un any més la Diada de Sant Jordi obsequiant els veïns i veïnes amb un llibre, una rosa i un punt de llibre. Aquesta és una tradició que es va engegar ja fa uns anys i que compta amb molt bona acollida entre els habitants del municipi.

El llibre publicat enguany pel consistori és el de ‘Cuina Casolana de Perafort i Puigdelfí’ . Aquest és el tercer volum d’una sèrie que s’ha realitzat amb la col·laboració dels habitants del poble, els quals han aportat les seves receptes i per tant, han contribuït a fer-lo realitat. Els dos volums anteriors es van publicar al 2009 i al 2011, respectivament.

L’edició d’un llibre amb motiu de Sant Jordi és ja una tradició consolidada en aquest municipi, que any rere any, busca publicar un títol relacionat amb el poble, els seus costums o els seus habitants. Sota aquest precepte, s’han editat publicacions escrites per alguns dels veïns. Aquest és el cas de títols com ‘Els llocs que formen el poble de Perafort. La seva història fins a la unió 1842-46’ , ‘Imatges per al record’ o ‘Relats de les nostres contrades’ , en què s’han recollit anècdotes i històries ocorregudes a Perafort i Puigdelfí en el segle passat.

Entre els títols publicats pel consistori també destaquen ‘La meva primera comunió. Imatges dels habitants de Perafort i Puigdelfí (1913-2012)’ o ‘Sí, vull. Imatges de les noces dels veïns de Perafort i Puigdelfí (1901 - 2012)’ . Aquesta és una tipologia de llibres elaborats amb la col·laboració dels veïns i veïnes que amb l’aportació de fotografies personals han contribuït a la seva elaboració.

Altres activitats

Durant aquesta Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament també ha fet entrega als veïns i veïnes d’una rosa i un punt de llibre, el qual està il·lustrat amb un dibuix d’un alumne de P5 de l’Escola del municipi.

La celebració de Sant Jordi a Perafort i Puigdelfí també ha comptat amb alguns actes previs. En aquest sentit, aquest diumenge dia 22, va tenir lloc una diada castellera a la plaça Joan Palau. En aquesta hi van participar la Colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets de Vila-seca. Després d’una agradable jornada castellera, el Casal de Perafort va acollir un dinar popular al qual hi van assistir un bon nombre de veïns i veïnes. A més d’aquestes activitats, també es van instal·lar paradetes de llibres i roses per tal de celebrar el dia de Sant Jordi. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: