Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de setanta cellers participaran a la Fira del Vi de Falset

L'esdeveniment s'ha presentat en el marc de la fira Alimentaria

Presentació de la Fira del vi de Falset a la Fira Alimentària 2018 de Barcelona Presentació de la Fira del vi de Falset a la Fira Alimentària 2018 de Barcelona LUIS RODRÍGUEZ / ACN
Gastronomia ACN
Dimecres, 18 abril 2018 08:54

Més de setanta cellers participaran a la 23ena Fira del Vi de Falset, que se celebrarà entre els dies 4 i 6 de maig. La mostra, que ha aprofitat la Fira Alimentària 2018 per donar a conèixer la seva imatge, comptarà amb diferents activitats, conferències, tasts de vins o concursos de cuina de vins, entre d'altres.

L'esdeveniment, de caire bianual, girarà al voltant del vins de les dues denominacions d'origen de la comarca, la Denominació d'Origen Qualificada (DOQ) Priorat i la Denominació d'Origen (DO) Montsant. La presentació de la mostra, a la sala de tast de l'Espai Intervin de la fira Alimentaria, ha anat acompanyada d'una degustació de vins.

"És una fira de referència, tant per als amants del vi com per a la gent que no en sap res. És una bona ocasió per conèixer els vins de la zona", ha explicat el director de l'Incavi (Institut Català de la Vinya i el Vi), Salvador Puig. També ha destacat que la fira Alimentaria suposa una oportunitat perquè la candidatura ‘Priorat-Montsant-Siurana’ entri a la llista de Patrimoni Històric de la UNESCO i atorgui valor a la producció vinícola de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: