Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obert el termini per participar al 'DTapes per Torredembarra'

La sisena edició del 'DTapes per Torredembarra' es portarà a terme de '11 al 27 de maig

La ruta gastronòmica 'DTapes per Torredembarra' es farà enguany de '11 al 27 de maig La ruta gastronòmica 'DTapes per Torredembarra' es farà enguany de '11 al 27 de maig CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 22 Març 2018 17:53

Les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra, amb la col·laboració dels establiments restauradors de la població, organitzaran per sisè any consecutiu el 'DTapes per Torredembarra'. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots els establiments de restauració del municipi amb l’objectiu de promocionar les seves especialitats culinàries.

El 'DTapes per Torredembarra' es portarà a terme, de l’11 al 27 de maig, cada restaurant i/o bar participant oferirà dins del propi establiment una tapa i una beguda per un preu de 2,50 €. Les tapes entraran a concurs i els guanyadors seran escollits entre el públic participant.

Seguint el format de l’any passat, hi haurà premis per als participants que finalitzin tot el recorregut de tapes, i per aquells que realitzin com a mínim la meitat del recorregut. El llibret del DTapes s’editarà amb la foto de cada tapa.

Per aquest motiu, l'organització fa una crida als establiments interessats a participar-hi, perquè contactin amb l’oficina de Turisme (passeig de Rafel Campalans, 10, telèfon 977 64 45 80, abans del dimecres 4 d’abril de 2018, en horari de 10 a 14 h, o per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: