Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal Despertaferro de Reus organitza una jornada festiva per reivindicar la cervesa artesana

Les activitats volen posar en valor els avantatges d'aquesta emergent beguda artesana envers a productes industrials de consum massiu

Imatge d'arxiu de la taverna del Casal Despertaferro de Reus, on se celebrarà la 'Festa de la birra artesana' Imatge d'arxiu de la taverna del Casal Despertaferro de Reus, on se celebrarà la 'Festa de la birra artesana' CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 09 Març 2018 17:39

El Casal Despertaferro de Reus acollirà aquest dissabte 10 de març la 'Festa de la birra artesana'. Una jornada amb activitats a l’entorn d’aquesta emergent beguda per potenciar-la envers la cervesa industrial i posar en valor els seus actius, tant a nivell de salut com a producte, com socialment, ambientalment, etc (producte ecològicament sostenible, quilòmetre zero, amb impacte econòmic per a petits productors…).

Durant el dia es podran tastar gairebé una vintena de cerveses de diferents productors artesans catalans -bona part d’ells del Camp de Tarragona- i, per sopar, hi haurà plats amb base a cervesa (pollastre a la cervesa, estofat de vedella amb cervesa negra i pastís de xocolata amb cervesa negra).

Totes les activitats tindran lloc a la Taverna Despertaferro, situada a la planta baixa de l’edifici del Casal, al carrer Martí Napolità 7, de Reus. A les 18:30h, s'iniciaran les activitats amb un tast guiat d'iniciació a les cerves artesanes, a càrrec del cerveser Raül Casellas (La Bona Birra), que inclourà una part teòrica (breu història, explicació de les diferents modalitats i tipus d’elaboració de cervesa, etc) i pràctica (tast guiat de 6 varietats diferents, maridades amb 4 pintxos).

A continuació, a les19:30h, tindrà lloc un concurs de bevedors de suc d’ordi, una activitat lúdica i divertida per seguir familiaritzant-se amb les cerveses artesanes. A les 20:30h, es podrà gaudir d'un concert acústic amb Els Triple Malta i, a les 21:30h, es farà un sopar amb plats cuinats amb base a cervesa. Per tancar la festa, a partir de la mitjanit, s'oferirà la sessió musical “Black Music” (Soul, disco, Funk dels 70s) a càrrec d’Etszche, elaborador de la cervesa negra Republiq, de les Borges Blanques.

L'organització recomana que és necessari fer inscripció prèvia per al tast (10€ / 8€ socis Casal) com per al concurs (5€) per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , trucant al 977 323 280 o a la barra de la Taverna Despertaferro. Tant l’espectacle com la festa de la nit són gratuïts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: