Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primer Festival Food Truck & Calçot a la TAP

La Tarraco Arena Plaça (TAP) acull aquest cap de setmana 14 Food truks, 40 paradetes, gimnasos, sessions de balls, concerts i una sessió de fotos solidària amb la protectora d'animals

La festa i el menjar seran els principals protagonistes del primer Festival Food Truck & Calçot de la TAP La festa i el menjar seran els principals protagonistes del primer Festival Food Truck & Calçot de la TAP TAP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 08 Març 2018 20:46

Amb motiu de la temporada dels calçots, arriba a la Tarraco Arena Plaça (TAP), els dies 9, 10 i 11 de març, la primera edició del Festival Food Truck & Calçot. Una festa dedicada al calçot on es podrà trobar fins a una catorzena de food trucks amb menjar variat per tots els gustos. Els horaris d'obertura seran el divendres 9, de 19 a 24h; el dissabte 10, d'11 a 24h i el diumenge dia 11, d'11 a 18h.

S'ofereix l'opció de poder degustar un pack calçot que inclou 15 calçots, salsa romesco, pa, beguda (refresc, aigua, copa de vi o cervesa), pitet, plat i tovalló. A més, es podrà completar amb les especialitats típiques de la calçotada que es trobaran als diferents food trucks que hi haurà a la plaça. Estarà disponible dissabte i diumenge de 13 a 16h.

Mercat de pagès i animals de granja

Durant tot el cap de setmana al pàrquing i als antics corrals de la TAP es durà a terme el Mercat de pagès amb més de 40 paradetes en els quals trobaràs artesania, alimentació, esotèriques, un espai amb eines del camp i molt més. També es comptarà amb un espai dedicat als animals de granja, on els més petits i no tan petits podran jugar amb ells.

Food trucks

Durant els tres dies participaran un total de 14 Food trucks amb una oferta gastronòmica molt variada on es podrà trobar menjar per a tots els gustos.

Generació 80's: 

El divendres 9 de març, a les 22h, es realitzarà la festa 'Generación 80 's Party' amb Dj Juanjo, on es podrà gaudir d'una gran varietat de les millors cançons dels anys vuitanta.

Sessió de fotos benèfica per a la protectora d'animals

Aide Photography i la Protectora d'Animals de Tarragona realitzaran sessions fotogràfiques benèfiques a canvi d'un donatiu, menjar, mantes, lleixiu o qualsevol cosa que pugui ser d'utilitat per a la protectora d'animals. Es faran un màxim de 3 fotografies, que poden ser de la mascota acompanyada del seu amo o d'una altra persona. Les fotos es publicaran al Facebook d'Aide Photography o es poden enviar per correu electrònic.

Fitness, ball i música

El dissabte a les 18:00h, es podrà gaudir dels gimnasos més versàtils de la demarcació de Tarragona, els quals oferiran una classe dirigida per a tots els públics de zumba, salsa i molts estils més. A les 20:30h, es podrà gaudir d'una classe oberta per a tothom del Lindy Hop, un dels estils de ball més populars de Nova York. El mateix dissabte, a les 22h, tindrà lloc un concert amb un grup de versions que tocaran en directe una gran varietat de cançons.

Concursos i jocs

Durant tot el cap de setmana contarem amb la col·laboració de Juan Casas, que prepararà diferents concursos i jocs per a tots els públics amb la possibilitat de guanyar magnífics premis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: