Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cellers Domenys celebra diumenge la Festa del Vi jove i l’Oli novell

L’esmorzar-degustació tindrà lloc, aquest diumenge 4 de març, a partir de les 09:30h, al Celler de la Bisbal del Penedès

Imatge d'arxiu de la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys Imatge d'arxiu de la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Març 2018 18:17

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira),  celebra aquest diumenge la Festa del Vi jove i l’Oli novell 2018, on presentarà, mitjançant un esmorzardegustació, les seves varietats de vi jove i oli novell. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de març, a partir de les 09:30 hores al Celler de La Bisbal del Penedès, està obert a tota la població i es preveu la participació d’un miler de persones.

Enguany, a més de la festa del vi, amb motiu del centenari, s'han programat altres activitats. Paral·lelament, i en el marc de la Festa del Vi jove i l’Oli novell, també hi haurà una mostra d’arts i oficis antics (picapedrers, canyissers, torners…) i paradetes d’artesans perquè els assistents puguin gaudir de productes de qualitat superior i la millor artesania catalana. Al llarg de tot el matí hi haurà actuacions de grups festius locals com la Colla Castellera Els Bous, els Geganters i grallers, Ball de Gitanes i la Colla de Diables i alguna sopresa més.

Aquest mateix dia, els assistents podran participar al concurs d’Instagram que posa en marxa Cellers Domenys: els usuaris de la popular xarxa social de fotografies hauran de compartir les seves millors imatges de la jornada i entraran, automàticament, al concurs. El guanyador s’endurà un lot de vins Domenio. Més informació a: https://cellersdomenys.com/festa/.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: