Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms

La ruta gastronòmica se celebrarà els caps de setmana del 2 al 4 de març i del 9 a l'11 i hi participaran 11 bars, restaurants i pastisseries

Cartell de la setena edició de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms Cartell de la setena edició de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 01 Març 2018 16:35

Aquest cap de setmana arrenca la setena edició de la Ruta de Tapes Gaudí amb la participació d’onze bars, restaurants i pastisseries del poble. Durant dos caps de setmana consecutius, s’oferiran propostes gastronòmiques innovadores acompanyades d’una beguda. Les creacions dels restauradors es serviran al preu de 2,5 euros amb beguda inclosa.

Els 11 establiments participants oferiran tapes del dia 2 al 4 de març, i també del 9 a l’11. Les noves tapes d’enguany són: Caneló el Trencadís (Taperia La Placeta), Timbal de Pop (Atura’t), Ventall Ibèric (Bar Pepe 2), Calderera (Katacrep), Hiperboloide (Xocosave), Tapa Riudoms (Pizzeria Caprici), Croque Madame (Braseria Sant Antoni), Clotxa Ibèrica (La Confiteria), Piruleta Marina (Bar Katy), Llesca del Bosc (Bar Casal) i Parc Güell (Cafeteria D’acord).

Concursos i premis

Els participants a la ruta de tapes podran optar a diversos premis. Enguany, la ruta de tapes obre amb dos concursos. Per una banda, el públic podrà entrar en el sorteig d’un val de 30 euros per utilitzar al mateix local, utilitzant les butlletes i dipositant-les en les urnes instal·lades en cada establiment participant.

Per altra banda, els organitzadors han creat un concurs 2.0 en el qual les persones que es facin seguidors de la pàgina de Facebook @tapesgaudi i pengin les seves fotografies amb l’etiqueta #tapesgaudi2018, entraran en un altre sorteig d’un val de 30 euros per consumir en un dels establiments participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: