Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vermut de Reus es promociona a Andorra

El centre comercial Illa Carlemany i el resort de pistes d'esquí Vall Nord d'Andorra descobreixen la marca de 'Visit Reus'

Imatge de l'espai de promoció del Vermut de Reus al centre Illa Carlemany d'Andorra Imatge de l'espai de promoció del Vermut de Reus al centre Illa Carlemany d'Andorra DCC REUS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2018 17:46

El gran centre comercial Illa Carlemany a Escaldes Engordany i el resort de pistes d'esquí de Vallnord-Estació de Pal, a Andorra, són escenari aquest cap de setmana de diferents accions de promoció del Vermut de Reus orientades a arribar al gran públic final. Aquestes iniciatives s'emmarquen en el pla d'accions de l'Agència de Promoció de Ciutat per consolidar la marca "Vermut de Reus" com a referent identificador de la ciutat i inclouen reunions de treball amb els principals agents turístics dels indrets on es porten a terme.

L'Agència de Promoció de Ciutat ha ffet aquest cap de setmana diferents accions a Andorra per donar a conèixer l'oferta cultural i turística de Reus a través d'un dels seus productes locals més coneguts i identificadors, el vermut. Cal tenir en compte que el principal públic a què van dirigides les accions de promoció són el turisme rus, francès, estatal, català i andorrà. La Ruta del Vermut, el Gaudí Centre, la polsera "Visit Reus" o el patrimoni arquitectònic reusenc són els principals actius que es donen a conèixer en aquestes accions promocionals.

El centre comercial Illa Carlemany d'Escaldes Engordany és una de les zones comercials més importants del país i durant el divendres a la tarda i la jornada de dissabte disposa d'un espai exclusiu per a la promoció del Vermut de Reus, en el qual el públic ha pogut assaborir aquesta beguda maridada amb avellanes de Reus i també s'ha realitzat una actuació musical que ha amenitzat la vetllada i que es repeteix aquest dissabte a la tarda. L'espai de promció reusenc ofereix informació sobre els atractius turístics i culturals de la ciutat, entre els quals es destaca el paquet "Visit Reus" que permet gaudir d'un ampli ventall de propostes a un preu únic.

El Vermut de Reus visita el món de l'esquí

El gran resort d'esquí de Vallnord-Estació de Pal és l'indret on aquest dissabte i diumenge també es desenvolupa l'acció de promoció del Vermut de Reus a Andorra. En aquestes instal·lacions s'ha esblert una zona promocional a l'espai de descans dels esquiadors amb una vela i una zona de degustació del Vermut de Reus durant els migdies de dissabte i diumenge.

Tal i com es farà durant tot aquest any, les accions inclouen el repartiment de material promocional de la ciutat .També es degusten els 8 vemuts integrats sota la marca "Vermut de Reus" (Miró, Yzaguirre, DeMuller, Cori, Rofes, Olave, Or del Camp i Fot-li).

La campanya de promoció prevista enguany viatjarà a Andorra, Madrid, Barcelona, l’Aragó (Saragossa, Jaca i Candanchú) i Terrassa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: