Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els vins de la DO Montsant viatgen fins a Hamburg

L’agenda de la denominació d'origen els durà enguany a presentar el seu producte al Japó, a Suïssa i Alemanya

Missió comercial de la DO Montsant a Munic durant l'any 2017 Missió comercial de la DO Montsant a Munic durant l'any 2017 CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 01 Febrer 2018 09:18

La Denominació d’Origen Montsant comença l’any amb una agenda internacional per presentar el seu vi al Japó, Suïssa o Alemanya, entre altres destins. El primer viatge tindrà lloc a Hamburg, el 5 de febrer, on la DO Montsant presentarà els seus vins en un acte dirigit a professionals del sector del vi, a prescriptors i premsa especialitzada.

L’acte se celebrarà a l’internationales Maritimes Museu Hamburg (Museu Marítim Internacional d’Hamburg) i començarà amb una Masterclass a càrrec de la sommelier Yvonne Heistermann. En l’activitat es presentarà un vi escollit per cada celler i es realitzarà un tast per donar a conèixer les particularitats de cada producte. Durant lajornada també s’impartiran diversos seminaris centrats en els vins de la DO Montsant. 

En aquesta primera missió comercial 11 cellers amb la Denominació d’Origen Montsant hi participen: Acústic Celler, Celler Cal Bessó, Celler Capçanes, Cooperativa Falset Marçà, Mas de l’Abundància, Celler Masroig, Celler Pascona, Cellers Sant Rafel, Celler Vendrell Rived, Vinyes d’En Gabriel i Vinyes Domènech.

Aquesta acció s’emmarca en l’estratègia de promoció internacional de la DO Montsant, ja que l’exportació d’aquet vi representa el 30% de les seves vendes, amb Estats Units i Alemanya com els països amb més demanda d’aquest producte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: